HUIPPULUOKAN LÄÄKETEHTAAT

Accord Healthcare on suurten kansainvälisten rinnakkais- ja alkuperäislääkkeitä valmistavien lääkeyhtiöiden luottotoimittaja, joka tarjoaa nyt laadukkaita lääkevalmisteita suoraan oman yhtiönsä kautta.

Näissä huipputason tuotantolaitoksissa valmistetaan monentyyppisiä valmisteita: tabletteja, kapseleita, erittäin huolellista käsittelyä vaativia solunsalpaajia ja potentteja peroraalisia valmisteita, ampulleja, sytotoksisia ja tavanomaisia injektionesteitä, esitäytettyjä ruiskuja ja biologisia lääkkeitä. EU:n alueella sijaitsee kaksi GMP-vaatimukset täyttävää lääketehdasta sekä logistiikka- ja pakkauskeskus, joka toimii Etelä-Englannissa lähellä Cambridgea.

Accord Healthcaren tuotantokapasiteetti on emoyhtiönsä kautta maailman kärkeä, ja se valmistaakin rinnakkais- ja alkuperäislääkkeitä monille lääkeyhtiöille ympäri maailmaa. Se on käynnistänyt äskettäin myös oman vaikuttavien aineiden tuotannon.

Eturivin tuotteita

Accord Healthcare on yksi lääkealan dynaamisimpia tuotekehitystä suorittavia lääkeyrityksiä. Valikoimaamme kuuluu jo yli 120 molekyyliä monista eri terapiaryhmistä. Tarkoituksemme on laajentaa valikoimaamme entisestään alan suurimpien toimijoiden tasolle. Tällä hetkellä Accordin valikoimaan kuuluu EU-alueella yli 1 000 myyntilupaa. Määrän odotetaan kolminkertaistuvan vuoden 2013 loppuun mennessä.

Accord Healthcare kiinnittää erityistä huomiota tuotteidensa käyttöturvallisuuteen niin potilaiden kuin terveydenhuollon henkilöstönkin kannalta. Kaikki Accordin lääkepakkaukset on suunniteltu minimoimaan virhemahdollisuudet niin lääkkeiden toimittamisessa, käyttöön valmistamisessa kuin annostelussakin. Syöpälääkkeiden kohdalla noudatetaan erityisen tiukkoja ehkäiseviä suojatoimia ammattihenkilöstön altistuksen minimoimiseksi. Kaikki solunsalpaajia sisältävät tuotteet puhdistetaan erittäin huolellisesti mahdollisista lääkejäämistä ja suojataan Accordin PharmaShield-tekniikalla, joka pienentää injektiopullojen särkymisriskiä, estää lääkkeen roiskumisen injektiopullon mahdollisesti särkyessä ja suojaa käyttäjää tehokkaasti injektiopullojen ulkopinnan kautta tapahtuvalta kontaminaatiolta ja työperäiseltä altistukselta.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme turvallisuutta uusilla ominaisuuksilla. Niitä ovat esimerkiksi turvallisemmat injektiopullon sinetit, paremmat ampullit sekä 1D- ja 2D-viivakoodit injektiomuotoisten lääkkeiden etiketeissä ja pakkauksissa.

Kehittyvä yhtiö

Accord Healthcare on yksi Euroopan rinnakkaislääkealan nopeimmin kasvavia yhtiöitä. Olemme sitoutuneet tuomaan laadukkaita lääkkeitä yhä useampien potilasryhmien tarpeisiin.

Kansainväliseen Intas -konserniin kuuluva Accord Healthcare huolehtii lääketuotantoketjunsa jokaisesta vaiheesta. Olemme mukana laboratorio- ja lääkekehitystyössä, kykenemme laajamittaisiin kliinisiin tutkimuksiin ja omistamme huippuluokan tuotantolaitoksia. Lääkeala on murroksessa, mutta me otamme tulevaisuuden haasteet rohkeasti vastaan ja pysymme kehityksen kärjessä.